Branzica cremoasa de caju

Din nucile de caju poti obtine lapte, branza sau chiar unt.

Branza de caju este un preparat nelipsit din meniul vegetarienilor; pana sa studiezi si sa incepi o astfel de dieta ai senzatia ca nu exista prea multe optiuni, iar meniul trebuie sa fie destul de sarac.

Acum cativa ani, cand am renuntat la preparatele de origine animala, am avut ocazia sa particip la un brunch cu meniu vegetarian. Atunci am descoperit pentru prima oara branzica super-cremoasa si gustoasa de caju. Existe nenumarate combinatii si variante in care puteti consuma aceasta crema. Poate fi consumata cu crutoane de legume, amestecata cu verdeturi, poate fi folosita pentru produse de patiserie, etc.

Caju-ul este bogat in cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.

75% dintre grasimile continute de nucile caju sunt acizi grasi nesaturati, in special acidul oleic, pe care il regasim si in uleiul de masline.

Va asteptam la SIMPLU! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s