Pasta de susan sau Tahini

Pasta de susan este folosita in bucatarie pentru preparea humusului, a sosurilor sau chiar a prajiturilor. Se poate consuma si simpla, fiind suficiente doua linguri de pasta care echivaleaza cu 40g seminte de susan – necesarul zilnic pentru o buna functionare a organismului.

De la magazinul nostru puteti achizitiona pasta de susan, preparata in cele mai bune conditii, care nu contine niciun fel de prezervanti, aditivi chimici sau coloranti artificiali. 175g/15 lei

Pentru comenzi ne puteti contacta la simpluconstanta@gmail.com sau la numarul de tel 0768.489.590. COMANDA MINIMA – 50 lei

Studii recente arata ca pasta de susan este capabila sa reduca indicatorii sangvini in cazul riscului de boli cardiovasculare  cu pana la  39% in doar sase saptamani. In medicina naturala scopul este acela de a stimula capacitatea corpului de a se vindeca, prin inlaturarea obstacolelor care il opresc sa o faca. De cele mai multe ori, este vorba doar de o simpla modificare a dietei.

Susanul este una dintre cele mai vechi plante cultivate din lume, folosit ca planta pentru ulei de cel putin 5000 de ani. Semintele de susan au un inalt continut de calciu si magneziu.

Femeile din stravechiul Babilor se crede ca foloseau un amestec de miere si seminte de susan (halva) pentru a prelungi tineretea si frumusetea, iar soldatii romani mancau amestecul pentru forta si energie.

Exista mai multe studii care vorbesc despre beneficiile susanului care are proprietati curative in tratarea si amelioararea: diabetului, hipertensiunii, gingivitei, scleroza multipla, afectiuni renale induse de antibiotice, ateroscleroza, depresie, vatamarea ADN-ului indusa de radiatii, cancer, etc.

Leave a comment