Cum se pregatesc vegetarienii pentru sarbatorile de iarna?

Sarbatorile de iarna, probabil cea mai iubita perioada din an, ne pregatesc mese in familie, fuga dupa cadouri si sentimente de complicitate, musafiri si multa veselie.

Partea cu pregatirile seamana pentru toata lumea, cu exceptia faptului ca pentru masa de Craciun vegetarienii aleg seminte, legume si fructe pe care le gatesc dupa retete traditionale. Este un fapt cunoscut ca de Craciun nimeni nu isi refuza placerea de a se infrupta de pe platourile cu bunatati.

Echipa mea e si ea pregatita de sarbatori cu retete noi, preparate gustoase si festive.

raw cake 2

Pentru ca ne gandim tot timpul cum sa satisfacem gusturile clientilor nostri, aflati ca de la o luna la alta cautam sa testam retete noi. In afara de biscuitii si fursecurile cu care deja v-am obisnuit, acum puteti incerca amandinele cu crema de avocado si torturile cu fructe de sezon.

Daca nu ati incercat pana acum un desert al “bucatariei fara foc”, va invitam sa gustati din torturile raw de la magazinul “Simplu”. Indulcite cu fructe, miere sau siropuri bio deserturile sunt perfect echilibrate din punct de vedere al gustului si au o textura catifelata.

In aceasta perioada puteti comanda torturi si dulciuri de post, cozonacei fara zahar. Produsele noastre nu contin ingrediente de origine animala, agenti de prezervare sau indulcitori procesati.

Puteti alege dintr-o varietate de preparate. Va asteptam sa ne vizitati la magazin sau sa ne contactati telefonic pentru a afla meniul nostru complet:

Bd-ul Mamaia, nr.67, Constanta (Zona Capitol)/ 0768.489.590

 

Cu drag,                                                                                                                               Camelia

 

 

 

 

Leave a comment